Duurzaam beheer
en onderhoud

Economische voordelen en milieuvriendelijk ondernemen

Home » Duurzamer produceren

Wilt u meer controle over productie, logistiek en energieverbruik?

Door gebruik te maken van datalogging worden gegevens van apparatuur en processen gemeten. Bedrijven, machines en netwerken worden via het internet beveiligd met elkaar verbonden om u een compleet resultaat te bieden. Op basis van gemeten data uit het verleden en realtime data kunnen voorspellende analyses  gemaakt worden.

Machine Learning

Machine Learning is het toepassen van kunstmatige intelligentie (AI) om systemen automatisch te laten leren en processen te verbeteren. Machine Learning richt zich op het ontwikkelen van programma’s die data gebruiken om zelf te leren. Het begint met het analyseren van bestaande data, voorbeeld data, eigen ervaring, of instructies om patronen in de data te vinden zodat er in de toekomst betere beslissingen kunnen worden genomen.

Het primaire doel is om systemen zelf te laten leren zonder tussenkomst van mensen en hierop beslissingen te nemen. React! helpt u onder anderen bij het ontsluiten en verzamelen van data om Machine Learning mogelijk te maken.

Predictive Maintenance

Er is veel gemeten data, big data, nodig om te voorspellen wanneer een machine gaat uitvallen. Met vooraf ingestelde parameters en programmering kunt u bepalen hoe machines met gemeten gegevens moeten omgaan. Hierdoor kunt u processen verbeteren en kunnen bepaalde beslissingen door apparaten zelf worden genomen.

Door duurzaam te ondernemen kunt u niet alleen concurrerende prijzen bieden, maar draagt u ook bij aan de verbetering van het milieu. Geleidelijk kan het verbruik van grondstoffen en energie gereduceerd worden.

Met het inzetten van onze oplossingen heeft u altijd en overal overzicht en controle. Dit kan vanuit elke webbrowser, tablet of smartphone.

Duurzame klimaatbeheersing

Uw voordelen van het inzichtelijk
krijgen van gemeten data

  • Op afstand problemen op lossen
  • Minimaliseren van onderhoudskosten
  • Real-time controle en analyse van data
  • Optimalisatie van planning en productie
  • Besluitvorming van processen verbeteren
  • Risico op machinestilstand worden beperkt
  • Op het juiste moment het juiste onderhoud uitvoeren