Gehele infrastructuur monitoren en bedienen

Meten is weten

Home » Markten » Gebouwbeheer

Heeft u inzicht in de prestaties van uw gebouwinstallaties?

“Meten is weten”, wordt er gezegd. Op het gebied van gebouwbeheer geldt dit natuurlijk ook. Waar wij u bij helpen is het snel kunnen schakelen bij calamiteiten, het inzichtelijk krijgen van prestaties en het optimaliseren van gebouwbeheer processen.

Gebouwen hebben vele installaties om zaken als het binnenklimaat, beveiliging en brandveiligheid te regelen. Alle installaties genereren big data, die waardevol wordt als u ze kunt “lezen”. Wij hebben de kennis en het gebouwbeheersysteem in huis om uw data in informatie om te zetten. Het helpt de gebouwbeheerder om betere beslissingen te nemen. Of het nu gaat om bestaande gebouwen met soms verouderde systemen of nieuwbouwprojecten, ons platform kan met nagenoeg alle protocollen praten.

REACT als verlengstuk

Onze toegevoegde waarde zit hem in het meedenken met onze opdrachtgevers in het op afstand benaderen van installaties, collecteren van data, snel kunnen schakelen bij calamiteiten en het bieden van een flexibel portal. Vaak worden onze producten ingezet in combinatie met een bestaand (beheer-) systeem. Wij worden dan ook gezien als een echt verlengstuk van uw eigen organisatie.

Flexibiliteit en maatwerk

Bij gebouwbeheer zijn vaak verschillende partijen betrokken. Om ervoor te zorgen dat iedere betrokken organisatie of medewerker op het juiste niveau toegang heeft tot de systemen, hebben wij een flexibel platform ontwikkeld. Wij kunnen dit platform naar uw wensen inrichten. Zelfs in uw eigen ‘look and feel’.

Ondersteunde protocollen

Diverse gangbare protocollen worden ondersteund, zoals Modbus (RTU/TCP), OPC UA, EtherNet/IP en BACnet/IP. Ook kan er serieel (RS232, RS422, RS485) worden gecommuniceerd.

Realtime en op afstand monitoren van de conditie van technische installaties met ons gebouwbeheersysteem

Enkele voordelen op een rij

  • Besparing in tijd en geld
  • Op afstand benaderen van uw besturingen
  • Altijd en overal inzicht en controle
  • Datalogging en datavisualisatie tool
  • Hoge mate van flexibiliteit in beheer
  • Alarmen en events management
  • Verhogen van service richting uw relaties
Duurzame klimaatbeheersing
Gebouwbeheer parkeergarage
Gebouwbeheer camerabewaking CCTV
Parkbeheer verlichting management