Voorspellend onderhoud machines internet of things industrie 4.0. Optimaliseren en beveiligen van het productieproces.

Inzicht, grip en controle

Home » Markten » Publieke sector

Communiceer met al uw installaties

Voor zowel gemeenten, waterschappen, provincies als commerciële organisaties geldt dat continuïteit, data uitwisseling, kostenbesparing, inzicht in prestaties en veiligheid hoog op de agenda staan.

Door het inzetten van onze beheer oplossingen, heeft u altijd inzicht en controle. Krijg meer invloed op de processen door het verzamelen van data uit verschillende systemen in een platform.

Verminder de kans op calamiteiten, realiseer kostenreductie en spreek dezelfde taal door het inzetten van onze M2M connectiviteit oplossingen. U heeft altijd en overal connectie met uw apparaten in het veld of op locatie. Met de mogelijkheid om op zowel WiFi, Fast-Ethernet, 3G en 4G verbinding te maken.

Heb grip en controle op de digitalisering van de openbare ruimte en beweeg mee met de IIoT ontwikkelingen. Maak uw bedrijfsprocessen efficiënter, veiliger en groener.

Verkeersmanagement vanuit 1 platform

Van straatverlichting tot parkeergarages; ieder verkeersobject is belangrijk voor een goede verkeersinfrastructuur. Door de toenemende druk op ons wegennet en alle faciliteiten die daarbij horen, wordt het steeds belangrijker dat er snel geschakeld kan worden bij storingen, ongelukken of calamiteiten. Iedere stad of dorp is uitgerust met techniek die ervoor moet zorgen dat de gebruikers snel en veilig van A naar B kunnen reizen. Daarnaast helpen diverse systemen om de verkeersdruk te reguleren of te zorgen voor veilige situaties op openbare plaatsen. Al deze objecten hebben hun eigen besturing en worden veelal vanuit verschillende systemen bediend. Om veel meer grip, controle en inzicht te krijgen, wordt ons vaak de vraag gesteld of het mogelijk is om alle systemen vanuit 1 platform te bedienen. Dat kan!
Enkele object voorbeelden op een rij
  • VRI’S ( Verkeersregelinstallaties )
  • PRI’S ( Parkeer Route Informatie Systemen )
  • DRIP ( Dynamisch Route Informatie Panelen )
  • Toegangspoorten
  • Camerabeveiliging

React! Solutions denkt graag mee hoe u onze producten het beste kunt inzetten.

Management en beheer van de publieke sector

Enkele voordelen op een rij

  • Hoger rendement
  • Altijd en overal inzicht en controle
  • 24/7 alarmering & events management
  • 1 platform voor alle communicatie op afstand
Vanuit 1 platform inzicht en beheer voor waterbeheer
Pinautomaat publieke sector en beveiliging
Platform voor efficiënt beheer van publieke sector
Publieke sector monitoring en beheer verkeer infrastructuur